Interesse om zelf de werkplek van de toekomst te ontdekken?
Inzichten / Interesse om zelf de werkplek van de toekomst te ontdekken?
 

Ontdek de werkplek van de toekomst in onze modern Workplace inspiratiesessie. Een gratis ontbijtsessie bij ons op kantoor.

Een gratis ontbijtsessie over..?
De moderne werkplek is een hands-on ervaring. Ontdek, beleef en haal inspiratie uit het beleven van een inspirerende onderdompeling in jouw toekomstige werkomgeving. Het is een omgeving waarin een facilitator van Direct je helpt kennismaken met de belangrijkste Microsoft technologieën zoals Microsoft 365, Surface toestellen en cybersecurity in de praktijk. Het is een unieke, risico-vrije opportuniteit waarbij je de applicaties in de praktijk kan uitproberen. In dit inzicht beantwoorden we de 5 w’s over de werkplek van de toekomst.

Schrijf me in

Wie staat aan het stuur van deze ontdekkingstocht?

Als deelnemer sta jij op de eerste plaats. In de tweede plaats verzorgen wij een facilitator om alles toe te lichten en praktijkvoorbeelden aan te halen. Dit is één van onze experten op vlak van de nieuwste technologische evoluties binnen technologie en productiviteit in de (moderne) werkplek. Onze facilitator leid je doorheen “een dag in het leven van..”.

Direct EU person showing how we help

Wat is de werkplek van de toekomst ervaring?

Een bezoek aan de werkplek van de toekomst heeft als doel om jou te laten ervaren hoe een moderne onderneming productiviteit en veiligheid optimaliseert. Tijdens deze sessie laten we je kennismaken met verschillende Microsoft technologieën zoals Office 365SharePoint en Zero Trust Security.

Onze facilitator loopt je doorheen “een dag in het leven van..” waardoor deze sessie zo relevant als mogelijk is. Hierdoor ontdek je nieuwe tips en tricks, uitdagende toepassingen en intrigerende inzichten die je meteen kan inzetten. Wij tonen je hoe jouw onderneming productiviteit en veiligheid kan omarmen. We tonen bijvoorbeeld hoe een file server eruitziet in SharePoint, hoe je OneDrive optimaal inzet en een heleboel hidden features.

Schrijf me in

 

Wanneer neem ik best deel?

Ze vinden elke laatste woensdag van de maand plaats, soms op uitnodiging. Informeer dus gerust als je geen huidige ontbijtsessie kan terugvinden.

Vraag informatie op

Waar kan ik de werkplek van de toekomst vinden?

We beschikken over een volledig ingerichte werkplek die toegepast is op de nieuwste digitale evoluties in kantoren. Hier staat productiviteit en veiligheid centraal. Dit kan je volledig vrij komen ontdekken. Inschrijven kan eenvoudig hier. De werkplek zelf kan je vinden in het TIO3 gebouw te Ronse, Oscar Delghuststraat 60.

Direct EU demoing software to group of people

Waarom zou jij moeten kennismaken met de werkplek van de toekomst?

We sommen vijf redenen op waarom je deze ervaring moet meemaken als je jouw onderneming wil optimaliseren:

1. Een inspiratiesessie kan je beter helpen begrijpen waarop de Microsoft stack overal impact op heeft en hoe het ontworpen is om jouw onderneming te optimaliseren.

2. Je kan proeven van de nieuwe digitale werkplek ervaring. Een vrijblijvend moment waarin je de voor- en nadelen kan ontdekken.

3. Het is een manier om de kansen en mogelijkheden te ontdekken en begrijpen vooraleer je jouw onderneming volledig investeert. Het helpt je ontdekken hoe deze productiviteits- en beveiligingsverbeteringen impact hebben op jouw onderneming.

4. Het is een risicovrije opportuniteit om kennis te maken met oplossingen die je voorheen nooit overwogen zou hebben.

5. Een basis inspiratiesessie in de werkplek van de toekomst kost je niets!