Opportuniteiten
Inzichten / Opportuniteiten
 
Bij Direct hebben we enkele mooie opportuniteiten lopen. Ben of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan zeker niet om deze post met hun te delen!
Bij Direct kan je rekenen op een inclusieve cultuur waar innoveren en ondernemen ingebakken zit. We dagen je uit om op de tippen van je tenen te staan, elke dag opnieuw.
 
We geloven dat jouw persoonlijke groei ook het bedrijf doet groeien. En omgekeerd.
In onze unieke atmosfeer ben je een echte partner, en stippel je mee onze toekomst uit. Neem een kijkje naar alle huidig openstaande jobs:
 
Presales Engineer
De oh zo belangrijke link tussen sales en engineers. Een persoon die de vertaalslag kan maken van en naar beide werelden. Iemand die samen met klanten, collega’s en stakeholders oplossingen kan uitdokteren die de MSSP waarde leveren die we beloven. Een uniek profiel met een interessante uitdaging, kan jij het aan?
 
Account Manager
De man/vrouw/x die ervoor zorgt dat onze klanten krijgen wat ze verwachten. De persoon die met hun aan tafel zit en oplossingen aanbied voor de uitdagingen van een snel evoluerende technologische wereld. Commerciële flair en technisch verworven inzichten bundelen in sterke voorstellen naar bestaande klanten en partnerships uitbouwen. Een belangrijke rol in onze organisatie, sta jij ervoor open?
 
Service Desk Engineer
We zijn op zoek naar versterking bij ons groeiend service desk team. Ons service desk team versterkt onze klanten bij heel uiteenlopende situaties. Elke dag komen onze service desk engineers in contact met uitdagingen en vraagstellingen die moeten opgelost worden. Als Service Desk Engineer ben je het aanspreekpunt voor het dagdagelijkse beheer van de digitale werkplek van onze klanten. Een rol met veel opportuniteiten, variatie en innovatieve technologieën. Kijkje nemen naar de inhoud?
 
Business Consultant
Een business consultant bij Direct is een uitdagende positie. Samen met een mentor en bijgestaan door een team van experts met véél passie moet je prospecten voorstellen aan de oplossingen van vandaag. De business consultant is de ware “eyes on the ground”, iemand die zich verdiept in de evolutie en noden van de markt. Out of the box denken en contacten onderhouden met ons klantenbestand is de grootste taak. Zin in een éérste commerciële ervaring of wil je je verdiepen in IT sales?
 
Stage
Een stage-ervaring die écht iets betekent voor je carrière? We hebben altijd openstaande stageplaatsen voor sales, marketing, administratie en technologische rollen. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze jobs afdeling. We lichten graag de mogelijkheden toe om jou een topstage aan te leveren!