De Moderne Digitale Werkplek, een voormiddag vol innovatie op 19 Maart.

13.02.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

arrow_forward_ios

Een voormiddag waarin we samen een ontdekkingstocht maken naar de toekomst van werkplekken. Je leert er waarom digitaal innoveren totaal niet complex is, hoe je makkelijk cyberveiligheid garandeert met handige tips & tricks en onmiddellijk productiviteit kan boosten binnen jouw onderneming. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar.

De Moderne Digitale Werkplek, een voormiddag vol innovatie op 19 Maart.

Schrijf je in via dit formulier.


Je e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.
Schrijf je in voor 19 maart.

Op 19 maart is het zover!

Op 19 maart ontdekken we aan de hand van een “dag in het leven van..” de werkplek van de toekomst. Drie ervaren gidsen nemen je mee doorheen een uiteenzetting van alle productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft. Na een uitgebreid ontbijt en verwelkoming beginnen we aan de leerrijke voormiddag. We doen een uiteenzetting van deze nabije toekomst aan de hand van 3 concrete onderwerpen die impact hebben op jouw productiviteit, samenwerking en veiligheid.

Wat maakt ons evenement nu zo uniek?

Wat maakt ons evenement nu zo uniek?

We stellen elk onderwerp aan je voor op een unieke wijze. Hierbij stellen de drie experts echte use cases voor met voorbeelden van ondernemingen die deze innovaties toepasten. Beleef mee hoe de CEO, een IT Manager en een eindgebruiker deze nieuwe manier van werken ervaart en waarom de onmiddellijk verhoogde productiviteit, veiligheid en innovatie geen marketingpraatje is. Echte verhalen, echte resultaten.

Schrijf je in via dit formulier.


Je e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

Twijfel je nog?

Vijf redenen waarom ook jij aanwezig moet zijn:

1. Een kennismakingsmoment kan je beter helpen begrijpen hoe de werkplek van de toekomst ontworpen is om jouw onderneming te optimaliseren. Ontdek hoe je nu écht digitaal transformeert.

2. Krijg gratis onmiddelijk inzetbare inzichten om jouw onderneming een boost te geven op vlak van collaboratie en productiviteit.

3. Optimaliseer samenwerking in je werkplek via duidelijke voorbeelden en tips van digitale koplopers.

4. Complete digitale beveiliging binnen de moderne werkplek is niet onmogelijk, over complex of veel te duur. Onze experts tonen jou enkele best practices en handige praktijkvoorbeelden.

5. Beleef hoe de CEO, een IT Manager en een bediende de nieuwe manier van werken ervaart en waarom onmiddellijk verhoogde productiviteit, veiligheid en innovatie geen marketingpraatje is. Echte verhalen, echte resultaten. Hapklaar, relevant en meteen inzetbare inzichten.

Schrijf je in via dit formulier.


Je e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

Reserveer hier meteen je gratis plaats!

Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.

microsoft, moderne werkplek


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

03.02.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 19 Februari.

Op 19 Februari maken we een ontdekkingstocht naar de toekomst van werkplekken. Je leert er digitaal innoveren, beveiliging in de moderne werkplek en alles over de productiviteitssuite van Microsoft. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar.

27.01.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 5 Februari.

Aan de hand van een “dag in het leven van..” maak je kennis met de werkplek van de toekomst op 5 Februari. Ervaren gidsen nemen je mee doorheen een uiteenzetting over alle productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft.