[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 19 Februari.

03.02.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

arrow_forward_ios

Op 19 Februari maken we een ontdekkingstocht naar de toekomst van werkplekken. Je leert er digitaal innoveren, beveiliging in de moderne werkplek en alles over de productiviteitssuite van Microsoft. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar.

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 19 Februari.

1. Wie staat aan het stuur van deze ontdekkingstocht naar de moderne werkplek? 

Als deelnemer sta jij op de eerste plaats. Op de tweede plaats verzorgen wij een facilitator om alles toe te lichten en praktijkvoorbeelden aan te halen. Dit is één van onze experten op vlak van de nieuwste evoluties binnen technologie en productiviteit in de (moderne) werkplek. Onze facilitator leid je doorheen “een dag in het leven van..”. 

keyboard_arrow_right Ik schrijf me in

2. Wat is de werkplek van de toekomst ervaring?

Een bezoek aan de werkplek van de toekomst heeft als doel jou te laten ervaren hoe een moderne onderneming productiviteit en veiligheid optimaliseert. Tijdens deze sessie laten we je kennismaken met verschillende Microsoft technologieën zoals Office 365, Sharepoint en de vele beveiligingstools. Onze facilitator loopt je doorheen “een dag in het leven van..” waardoor deze sessie zo relevant als mogelijk is. Zo ontdek je nieuwe tips en tricks, uitdagende toepassingen en intrigerende inzichten die je meteen kan inzetten. Wij tonen je hoe jouw onderneming productiviteit en veiligheid kan omarmen. Onder andere door bijvoorbeeld te tonen hoe een file server eruitziet in SharePoint, hoe je OneDrive optimaal inzet en heel wat hidden features van Office 365.

“Het is een demo omgeving maar het is geen demo. En het is alvast geen PowerPoint presentatie. Je kan alles vrij uitproberen, ontdekken en ervaren.  quote”

3. Wanneer moet ik een bezoek brengen aan de werkplek van de toekomst? 

3. Wanneer moet ik een bezoek brengen aan de werkplek van de toekomst? 

Je wil nieuwe technologische mogelijkheden, opportuniteiten en innovaties ontdekken binnen de Microsoft omgeving. Of misschien overweegt je onderneming een Office 365 migratie en wens je de markt te verkennen. Je gebruikt of overweegt dus Microsoft tools en wenst de mogelijkheden te onderzoeken of het optimale gebruik ervan op punt te zetten.

keyboard_arrow_right Ik schrijf me in

4. Waar kan ik de werkplek van de toekomst vinden? 

We beschikken over een volledig ingerichte werkplek die aangepast is aan de nieuwste digitale evoluties binnen kantoren. Productiviteit en veiligheid staat centraal in de moderne werkplek. Dit kan je volledig vrij komen ontdekken, je hoeft je alleen even te registreren en dan plannen we iets in. De werkplek zelf kan je vinden in het TIO3 gebouw te Ronse, Oscar Delghuststraat 60. 

5. Waarom zou ik moeten kennismaken met de werkplek van de toekomst? 

Vijf redenen waarom je moet kennismaken:

1. Een inspiratiesessie kan je beter helpen begrijpen hoe de Microsoft stack ontworpen is om jouw onderneming te optimaliseren. 
2. Het is een manier om de kansen en mogelijkheden te ontdekken vooraleer je jouw onderneming volledig investeert.
3. Het helpt je ontdekken hoe deze productiviteits- en beveiligingsverbeteringen impact hebben op jouw onderneming. 
4. Het is een risicovrije opportuniteit om kennis te maken met oplossingen die je voorheen nooit overwogen zou hebben. 
5. Een basis inspiratiesessie in de werkplek van de toekomst kost je niets! 

keyboard_arrow_right Ik schrijf me in
5. Waarom zou ik moeten kennismaken met de werkplek van de toekomst? 

Begin de ontdekkingstocht naar
jouw moderne werkplek! 

Klinkt een inspiratiesessie als iets wat jouw onderneming vooruit kan helpen?
Heb je interesse om de moderne werkplek te ontdekken?
Schrijf je dan nu in voor een sessie met onze experten.

microsoft, moderne werkplek


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

27.01.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 5 Februari.

Aan de hand van een “dag in het leven van..” maak je kennis met de werkplek van de toekomst op 5 Februari. Ervaren gidsen nemen je mee doorheen een uiteenzetting over alle productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft.

13.11.19 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

Inspiratiesessie: Profit Strategieën Toepassen Binnen Non-Profits

In deze sessie leer je hoe moderne bedrijven meestappen in de nieuwe digitale realiteit en hoe non-profits deze aanpak kunnen gebruiken in hun groeiplannen. Een evenement op handen gedragen door Direct, Microsoft en Verso VZW.