Through the
looking glass.

Welkom in de mysterieuze en wonderbaarlijke wereld van technologie. Blijf op de hoogte van onze nieuwste inzichten en maak de digitale (r)evolutie vanop de eerste rij mee.

arrow_forward_ios
10.02.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, SUPPORT & STRATEGY

Drie veiligheidsoplossingen die je moet hebben in de moderne werkplek.

In de moderne werkplek is alles digitaal. Digitaal beveiligen doe je niet meer met een goed slot en een verstopte sleutel. Digitaal beveiligen doe je aan de hand van slimme, snelle en simpele oplossingen die je volledige cyberveiligheid garanderen. Ontdek in deze blog post drie van de belangrijkste oplossingen die veel impact hebben en weinig aanpassing vragen.

03.02.20 | DIGITAL WORKSPACE, SUPPORT & STRATEGY

Wat is MDM, MAM en Conditional Access?

Bedrijfstoestellen beveilig je met oplossingen zoals MDM en MAM aangevuld met conditional acces. Dit zijn afkortingen en termen die je in het dagelijkse leven niet vaak tegenkomt dus wij leggen deze graag aan je uit. Leer hier de definitie en het verschil tussen de twee plus de rol van conditional access.

20.01.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

Hier zijn 4 Manieren hoe Office 365 jouw belangrijkste data beschermt.

Elk bedrijf - van een vzw tot een internationaal distributiecentrum - heeft informatie en documenten dat het niet online wil zien. Het kan hier gaan om contactinformatie van klanten, financiële gegevens of zelfs confidentiële processen. Ontdek hier 4 manieren hoe Office 365 jouw data beschermt.

13.01.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, SUPPORT & STRATEGY

Bescherm je bedrijfstoestellen met Microsoft 365.

Elke onderneming gebruikt heel wat telefoontoestellen, tablets en computers. Al deze toestellen managen, beveiligen en controleren is al snel een full-time job. Gelukkig bestaan er oplossingen die dit werk heel wat kunnen vereenvoudigen en automatiseren.

02.01.20 | EVENTS

Trends Gazelle, Direct is er één van.

Het jaar 2019 was een indrukwekkend jaar voor Direct. We veranderden van DirectIT naar Direct, verlegden onze focus van break-fix provider naar Cloud en Managed Services en lieten het groene kleurtje vallen voor strakke zwart wit accenten. Al deze veranderingen zijn in het leven geroepen om onze groei te ondersteunen. Een groei die niet alleen door onze klanten of leveranciers opgemerkt is maar ook door de redactie van Trends! We zijn heel trots om te kunnen meedelen dat Direct geselecteerd is als Trends Gazelle 2020.

30.12.19 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

Microsoft Surface Hub 2, de accelerator voor mobiliteit en samenwerking.

Het belang van communicatie en samenwerking in de moderne onderneming kan niet meer genegeerd worden. De mogelijkheid om werknemers van overal te laten samenwerken op een efficiëntere manier blijft een uitdaging in deze moderne tijd. Vaker worden we geconfronteerd met werknemers die van thuis werken, verspreid zitten over meerdere locaties of gewoon in het buitenland zitten. Inzetten op een mobiele samenwerkingstool is dan ook broodnodig.

23.12.19 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

Microsoft Surface Hub 2, een introductie.

De Microsoft Surface Hub 2 is ontworpen als een "all-in-one" toestel die samenwerking verstevigt door het aanleveren van platform voor vergaderingen, een digitaal whiteboard en een ultieme Windows 10 ervaring. Het is een toestel uit de Surface familie van Windows wat betekent dat het ontworpen is met Office 365 in het achterhoofd. Dit zorgt voor een toestel die elke onderneming kan versterken op vlak van veiligheid, samenwerking en efficiëntie.

16.12.19 | SUPPORT & STRATEGY

Multi-Factor Authenticatie ofwel 2FA.

Volgend op onze voorgaande posts waarin we jullie sensibiliseren op vlak van phishing en de drie meest voorkomende vormen van phishing bieden we je nu uitleg omtrent een beveiligingsmethode. De beste en makkelijkste beveiliging ligt redelijk voor de hand en noemt multi-factor authenticatie.

09.12.19 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

De 3 handigste Microsoft oplossingen om samenwerking te optimaliseren.

Elke onderneming heeft baat bij efficiëntere samenwerking. Afdelingen die efficiënter samenwerken leveren consistenter taken af op tijd. Zo maken ze een grotere impact op het toekomstige succes van de onderneming. Deze manier van efficiënte en schaalbare samenwerking krijgt uiteraard veel tractie de voorbije jaren onder de noemer digitale transformatie.

02.12.19 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

De 3 methodes om productiviteit te versterken met Microsoft Surface.

Een optimale samenwerking binnen een onderneming stimuleert creativiteit, productiviteit en versterkt het gevoel van een gemeenschap onder werknemers. Volgens enkele studies weten we dat werknemers en leidinggevenden aangeven dat "ondermaatse samenwerking of ineffectieve communicatie" de reden is voor fouten op de werkplek. Veel ondernemingen begrijpen dat vlotte communicatie van vitaal belang is maar ze zetten hier vaak niet op in.