De 3 methodes om productiviteit te versterken met Microsoft Surface.

02.12.19 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

arrow_forward_ios

Een optimale samenwerking binnen een onderneming stimuleert creativiteit, productiviteit en versterkt het gevoel van een gemeenschap onder werknemers. Volgens enkele studies weten we dat werknemers en leidinggevenden aangeven dat "ondermaatse samenwerking of ineffectieve communicatie" de reden is voor fouten op de werkplek. Veel ondernemingen begrijpen dat vlotte communicatie van vitaal belang is maar ze zetten hier vaak niet op in.

De 3 methodes om productiviteit te versterken met Microsoft Surface.

Hier komt Microsoft met een oplossing namelijk de Surface toestellen. Een Surface toestel is ontworpen met productiviteit, veiligheid en samenwerking in het achterhoofd en geoptimaliseerd voor Office 365. Dit heeft als resultaat dat productiviteit en communicatie optimaal verloopt en er zo een grotere impact is op het toekomstige succes van de onderneming.

1. Gestroomlijnde communicatie met Microsoft Teams

Eén van de voordelen van Microsoft Surface toestellen binnen jouw onderneming is de integratie met Microsoft Teams. Deze samenwerkingsapplicatie is een hub voor teamwork die departementen de tools geeft om samen te werken op één plek. Samenwerken in een duidelijke, makkelijk te gebruiken werkplek waar werknemers met elkaar kunnen chatten, samenwerken en documenten delen . En dit op elk toestel en elke locatie. Dit alles zonder meerdere applicaties te moeten installeren, je hebt enkel Office 365 nodig.

Teams maakt het mogelijk om met meerdere gebruikers terzelfdertijd te chatten en samenwerken in bestanden die altijd gesynct zijn zodat je altijd de laatste versie hebt. Deze bestanden kan je makkelijk doorspelen naar managers of stakeholders voor feedback in real-time. Samenwerking verloopt zo op een snellere, slimme en simpele manier ten alle tijde maar ook heel belangrijk om mee te nemen is dat het de veiligste manier is. Alle data verloopt via geëncrypteerde verbindingen en is beschermd door state of the art beveiligingsmethodes van Microsoft. Voeg hier nog eens 2FA aan toe en veiliger kan niet. Dit op elke locatie en op elk toestel.

2. Naadloze integratie met Office 365

De Microsoft Surface toestellen zijn ontworpen met Office 365 in het achterhoofd. Alles is dus perfect afgestemd op elkaar om de perfecte omgeving voor te schotelen voor jouw onderneming. Een onderneming waar productiviteit, samenwerking en veiligheid hoogtij viert. Office 365 beschikt over volledig geintegreerde Office applicaties zoals Word, PowerPoint en Excel plus OneDrive en SharePoint. Deze oplossingen maken het snel en simpel om bestanden te vinden.

Office 365 is beschikbaar via een as-a-service model. Met de as-a-service subscriptie zorgen we voor gratis en instant updates elke keer een nieuwe feature uitkomt. Zo loopt je onderneming nooit achter op een update en ben je verzekerd van de meest productieve en veiligste bedrijfsomgeving. In deze update beschik je niet alleen over Excel en dergelijke maar ook over Teams, SharePoint en OneDrive. Kom er gerust eens kennis mee maken op één van onze workshops. Het voordeel van dit as-a-service model is voornamelijk tijd vrijmaken voor je interne teams en frustraties omtrent comptabiliteit vermijden.

keyboard_arrow_right Ontdek de oplossing
 2. Naadloze integratie met Office 365

3. Mobiliteit met Microsoft Surface via 4G

Een vaak voorkomend probleem die ondernemingen ontmoeten als ze samenwerking in de moderne werkplek proberen optimaliseren is het feit dat je werknemers verspreid zitten. Ze zitten op de baan, in andere kantoren of soms zelf in het buitenland. Zelfs al zijn ze maar enkele uren niet op kantoor, de interne collaboratie lijd er onder. Zeker omdat er vaak geen hoge snelheidsverbinding is op externe locaties.

Vermijd trage internetsnelheden en rust je toestel uit met 4G capabiliteit. Dit zorgt ervoor dat werknemers altijd beschikken over capabele verbindingen met het internet en jouw bedrijfsnetwerk. Koppel dit aan een Office 365 omgeving en je werknemers zijn altijd gelinkt aan je bedrijf. Zo kan je samenwerking en collaboratie garanderen op elke locatie en elk Surface toestel.

Ben jij klaar om Surface toestellen in te zetten
voor verhoogde productiviteit?

Er zijn heel wat productiviteitsapplicaties op de markt maar de match tussen Office 365 en Microsoft Surface toestellen is ongeëvenaard. Mede dankzij het perfect afstemmen op elkaar van software en hardware vanaf het begin garandeert verhoogde productiviteit en veiligheid. Bij Direct is het ons doel om jouw onderneming slimmer, sneller en simpeler te laten werken.

Ontdek de moderne werkplek

Met een moderne werkplek trek je niet alleen de juiste mensen aan.
Je geeft ze ook alle kansen om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Sneller, slimmer en eenvoudiger.
Met de tools van Office 365 laat je niets aan het toeval over.

digital workspace, microsoft


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

10.02.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, SUPPORT & STRATEGY

Drie veiligheidsoplossingen die je moet hebben in de moderne werkplek.

In de moderne werkplek is alles digitaal. Digitaal beveiligen doe je niet meer met een goed slot en een verstopte sleutel. Digitaal beveiligen doe je aan de hand van slimme, snelle en simpele oplossingen die je volledige cyberveiligheid garanderen. Ontdek in deze blog post drie van de belangrijkste oplossingen die veel impact hebben en weinig aanpassing vragen.

03.02.20 | DIGITAL WORKSPACE, SUPPORT & STRATEGY

Wat is MDM, MAM en Conditional Access?

Bedrijfstoestellen beveilig je met oplossingen zoals MDM en MAM aangevuld met conditional acces. Dit zijn afkortingen en termen die je in het dagelijkse leven niet vaak tegenkomt dus wij leggen deze graag aan je uit. Leer hier de definitie en het verschil tussen de twee plus de rol van conditional access.