Bescherm je bedrijfstoestellen met Microsoft 365.

13.01.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, SUPPORT & STRATEGY

arrow_forward_ios

Elke onderneming gebruikt heel wat telefoontoestellen, tablets en computers. Al deze toestellen managen, beveiligen en controleren is al snel een full-time job. Gelukkig bestaan er oplossingen die dit werk heel wat kunnen vereenvoudigen en automatiseren.

Beveilig je toestellen.

Bedrijfsdata is continu in beweging en vertrekt van toestel naar toestel maar het is niet enkel de data die in beweging is. De toestellen zelf staan ook niet meer lokaal zoals vroeger. Werknemers kijken naar mails op hun telefoon en beschikken over confidentiële documenten op hun laptops. Dergelijke toestellen zijn vaak slachtoffer van diefstal, worden vergeten op de trein of vallen al eens in het toilet. Elke keer dat één van deze toestellen vermist raakt loopt je onderneming een groot gevaar!

Microsoft brengt de oplossing.

Microsoft brengt de oplossing.

Microsoft brengt je een handige oplossing die al deze potentiële valkuilen kan helpen voorkomen. Microsoft Intune zorgt ervoor dat jouw toestellen en data veilig blijven terwijl het blijft zorgen voor de verhoogde productiviteit die we gewend zijn van Microsoft. Intune is de perfecte oplossing als je je bedrijfstoestellen wil beschermen maar ook als je privé toestellen wilt managen als bijvoorbeeld je werknemers via hun persoonlijke gsm aan mails of interne SharePoint sites bezoeken. Dit gebeurt aan de hand van Mobile Device Management voor toestellen die eigendom zijn van de onderneming. Voor toestellen die eigendom zijn van de medewerkers kan je gebruik maken van Mobile Application Management. Welke manier je medewerkers ook werken, ze doen het altijd veilig.

Eenvoudig verzekerd zijn van
volledige veiligheid.

Met Microsoft Intune kan je minimale beveiligingseisen instellen voor elk toestel die toegang heeft tot je netwerk. Vereisten zoals de allerlaatste updates die moeten geïnstalleerd zijn tot de verplichting om MFA te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je selectieve veiligheidsgebieden kan opzetten voor al je interne netwerken en kan controleren waar welke data staat. Je kan zelf selectief data verwijderen van toestellen in het geval van diefstal of verlies. Door het gebruik van conditional acces kan je controleren wie of wat jouw netwerk en data bekijkt. Je stelt zelf de locatie’s in, welke apps toegestaan zijn en honderden andere parameters. Koppel dit met de ingebouwde beveiliginsfeatures van Office 365 en je zit al bij de beste van de klas. De lijst van features is eindeloos, wil je ze allemaal ontdekken? Neem dan even contact met ons via onderstaande knop.

Ontdek de beveiligingsmogelijkheden.

Het beveiligen van de toestellen binnen je onderneming is cruciaal in deze digitale tijden. Wacht er dus niet langer mee en contacteer ons voor een doelgerichte strategie.

digital workspace, microsoft, support & strategy


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

11.03.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

Verzeker je onderneming van continuïteit tijdens tijden van quarantaine.

Terwijl COVID-19 rake klappen blijft gooien op de beurs beginnen bedrijfsleiders naar alternatieven te zoeken. Werknemers zijn onzeker, de vrees voor besmetting is reëler aan het worden met de dag en noodplannen dienen ad hoc opgesteld te worden om een interne epidemie tegen te gaan. In deze blog leer je hoe Microsoft Teams ervoor kan zorgen dat jouw onderneming zo weinig mogelijk impact ervaart.

09.03.20 | DIGITAL WORKSPACE

Thuiswerken: Hoe doe ik dat productief? Nog meer tips voor de moderne werknemer.

In onze vorige blog post kon je lezen wat de impact was van het COVID-19 virus op ondernemingen. We toonden aan hoe werknemers die thuis moeten werken dit zo productief mogelijk kunnen doen. Versterkt door technologie zoals Office 365 die het leven van thuiswerkers makkelijk maakt verhogen deze tips de productiviteit nog meer. Op deze manier laten we samen thuiswerk productief, veilig en plezant verlopen.