De eerste partners treden toe tot Direct!

29.05.20 |

arrow_forward_ios

Wie zijn de nieuwe partners van Direct en hoe helpen zij Direct elke dag vooruit? Lees waarom Jasmine, Nicolas, Mathias en Sven de sprong genomen hebben om mee te stappen in het succesverhaal van Direct. Ownership is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Direct, we zijn dan ook super enthousiast om iedereen voor te stellen!

De eerste partners treden toe tot Direct!

Partner worden bij Direct,
investeren op de lange termijn.

Direct geeft al zijn medewerkers, mits enkele voorwaarden, de mogelijkheid om mee in te stappen binnen Direct. Onze partnerships zijn gebaseerd op succesvolle samenwerkingen met de focus op de lange termijn. Partnerships die van beide zijdes de kernwaarden succesvol vertegenwoordigen en leiden tot een renderende investering. Voor alle betrokkenen.
Recent hebben vier collega’s deze stap gewaagd, we stellen ze dan ook graag kort voor.

Jasmine Vancoppenolle


Jasmine is Finance Officer binnen Direct, 27 jaar, verantwoordelijk voor de financiën en zorgt er mee voor dat alles correct verloopt. Na de uren een fervent fan van de laatste nieuwe Netflix shows, een goed boek of een quarantaine loopje. Waarom Jasmine partner geworden is, dat laat ze hier even weten:

“Partner worden bij Direct was een logische beslissing voor mij. De visie van Direct is duidelijk. Iedereen trekt aan hetzelfde zeel en met zoveel goesting! Een belangrijk woord bij Direct, dat, en vertrouwen in elkaar. De persoonlijke ontwikkeling van ieder individu staat hier echt voorop en dat was dan ook doorslaggevend in mijn keuze.”

keyboard_arrow_right Leer meer bij over Direct.
<strong>Jasmine Vancoppenolle</strong>
<strong>Nicolas Laureyns</strong>

Nicolas Laureyns


Nicolas is onze hoogsteigen Senior Cloud & Citrix engineer. Net op tram drie gestapt met zijn 30 jaar en een fervent fan van “all things geeky”, enduro rijden en af en toe eens op een skateboard springen. Waarom Nicolas partner geworden is?

“Het Direct gevoel is de doorslaggevende factor. Het is iets uniek maar komt eigenlijk neer op een visie die je motiveert om je volledig te storten op je carrière. Een visie die iedereen hier meedraagt en zo hebben we allemaal de mogelijkheid om samen Direct nog groter te maken. Rock on!”

keyboard_arrow_right Ontdek enkele openstaande vacatures.

Sven Lion


Sven heeft de rol als Business Process Manager op zich genomen bij Direct. Hij heeft er al een heel parcours opzitten als tweede werknemer ooit bij Direct(IT) en droeg in die tijd al heel veel verschillende hoedjes. Begin de 32 jaar, fan van “la bella Italia” en wielertoerist na de uren. De keuze om mee te stappen als partner binnen Direct?

“Direct is, los van het cliché, een echte groep vrienden/familie die dezelfde passie deelt. Partner worden betekent elke dag investeren in jezelf, je collega’s en Direct om zo het succesverhaal te ondersteunen. Ik ben gestart aan tour Direct en heb samen met mijn collega’s de verbintenis aangegaan om in Parijs te raken!” (red.: Tour de France referentie voor de mensen zonder wielerkennis)

keyboard_arrow_right Lees de inzichten van Direct.
Sven Lion
<strong>Mathias Vandenbulcke</strong>

Mathias Vandenbulcke


Mathias is de System Engineer die elke kernwaarde van Direct uitstraalt dag in, dag uit. De prille 31 jaar geworden, toegewijd familieman en echte pleziermaker. Mathias is partner geworden om deze reden:

Er heerst hier gewoon respect voor iedereen. Elke werknemer krijgt de opportuniteiten om zichzelf volledig te ontplooien. Naast de duidelijke visie en de algemene drijfveer zorgt dit voor een cocktail waarbij je een uniek en compleet plaatje van een werkplek kan terugvinden.

keyboard_arrow_right Een kijkje nemen naar onze oplossingen?

Kennis maken met de opportuniteiten binnen Direct?

Ontdek dan nu onze openstaande jobs! 
Bij Direct krijg je alle kansen om je dromen na te jagen en je ambities waar te maken.

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

11.06.20 | CLOUD SERVICES

Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

Direct zet sterk in op continuïteit en groei in 2020. Het verwelkomen van onze eerste partners en een Trends Gazelle nominatie zijn daar mooie voorbeelden van! Nu gaan we nog een stapje verder met een mooie investering in onze hybride cloud! Met de steun van Vlaio verstevigen we de brug tussen onze private en Microsoft's publieke Cloud platform Azure.

04.06.20 | CLOUD SERVICES

De voordelen van Managed Cloud Diensten.

De Cloud wil je als onderneming ten volste benutten. Het is de beste manier voor ondernemingen om digitaal te groeien en transformeren. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is wel dat de Cloud een dynamische, complexe en continu veranderende technologie is. Dit hoeft niet jouw probleem te zijn. Lees waarom dit zo is.