Direct gaat elektrisch!

26.10.20 | Thomas Mostrey

arrow_forward_ios

Direct kiest integraal voor elektrische wagens, meerbepaald de Tesla Model 3.

Direct gaat elektrisch!

Die keuze is een logisch gevolg van ons Project [email protected], wat staat voor “wellbeing at work”. Daarmee leggen we een jaar lang extra focus op het welzijn, geluk en de gezondheid van onze medewerkers. Veiligheid op de weg kan dan ook niet ontbreken in dit rijtje. Laat deze Tesla model 3 nu toevallig de veiligste auto van 2019 zijn en je weet meteen waarom we deze keuze hebben gemaakt.

Hier zijn enkele redenen voor maar de voornaamste zijn:

… BETER VOOR HET KLIMAAT

… EEN FIJNE RIJERVARING

Het zijn ongelooflijk stille wagens! Files waren ook nog nooit zo aangenaam, want die doet deze Model 3 volledig “autonoom”. Moet je even wachten op een parking? Kijk dan even Netflix op de boordcomputer! Een handig snufje die onze engineers al meermaals hebben ontdekt.

… FISCAAL INTERESSANT

Voor ons als bedrijf zijn Tesla’s 100 procent aftrekbaar. Dat is heel wat meer dan wagens met een verbrandingsmotor. En ook onze medewerkers betalen minder belastingen, omdat die gelinkt zijn aan CO2-uitstoot. Daarnaast is de “total cost of ownership” van deze wagens gewoon een pak lager dan de gemiddelde dieselwagen of benzinewagen.

… EEN TECHNOLOGISCH WONDER

Voor ons is het, als techneuten alvast duidelijk dat andere merken, nog niet over dezelfde technologie beschikken als Tesla en zijn we gewonnen voor het idee dat we onze wagen s’nachts over WiFi kunnen updaten. Sedert wij de switch maakten, kan de wagen nu stoplichten herkennen, snelheidsborden lezen en de snelheid aanpassen hieraan via de Autopilot modus. Nooit nog “verouderde” opties of een verouderde wagen !

JOBINHOUD > BEDRIJFSWAGEN

Wil jij nu KEIGRAAG voor ons werken? Fijn! Maar laat je niet leiden door de belofte van een Tesla. Wél door wat je leest in onze vacatures. Want uiteindelijk heeft vooral je job een impact op je welzijn en geluk. Niet je bedrijfswagen.

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

14.01.21 | SUPPORT & STRATEGY

Niet gehackt worden in 2021? 5 best practices voor een sterk wachtwoord

Ah, zwakke wachtwoorden. We hebben ons er allemaal wel al eens schuldig aan gemaakt. En dan bedoelen we wachtwoorden als: • 123456 • 000000 • wachtwoord • azerty • insert de naam van je huisdier

06.12.20 | SUPPORT & STRATEGY

Sensibiliseer werknemers met dit voorbeeld van een phishing aanval.

Dit is een voorbeeld van een phishing aanval. Dergelijke aanvallen zijn altijd persoonlijk gericht op een select aantal medewerkers binnen de onderneming. Het is dus belangrijk dat iedereen binnen de onderneming dergelijke aanvallen kan herkennen en melden. Daarom levert Direct je dit praktijkvoorbeeld aan die kan gebruikt worden om jouw onderneming en medewerkers te sensibiliseren.