Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

11.06.20 | CLOUD SERVICES

arrow_forward_ios

Direct zet sterk in op continuïteit en groei in 2020. Het verwelkomen van onze eerste partners en een Trends Gazelle nominatie zijn daar mooie voorbeelden van! Nu gaan we nog een stapje verder met een mooie investering in onze hybride cloud! Met de steun van Vlaio verstevigen we de brug tussen onze private en Microsoft's publieke Cloud platform Azure.

Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

Investeren om te groeien

Verandering is een dagelijkse realiteit voor onze klanten. Nu méér dan ooit is het belangrijk dat we mee innoveren. Dit doen we niet alleen door optimalisatie van bestaande technologieën maar ook door nieuwe mogelijkheden te implementeren, dit in een nauw partnership met Microsoft. De investering in Hybride Cloud technologie is een serieuze sprong vooruit om de weg naar Public Cloud eenvoudiger te maken. Op deze manier maken we alles minder ingewikkeld voor ondernemingen die de sprong nemen naar Cloud. We worden zo één centraal aansprekingspunt en bieden een duidelijke structuur aan in de samenwerking tussen Microsoft én Direct.

Waarom we kiezen voor een investering
in de Cloud


Eén van de primaire redenen blijft transparantie en automatisatie. ”Belgische ondernemingen worstelen vaak nog met de complexiteit van de verschillende componenten in een Cloud omgeving” vertelt Koen Lepez, CEO van Direct. “Met de grootschalige switch naar de moderne werkplek die veel bedrijven momenteel maken is het belangrijk dat de basis van alles, een sterke, maar vooral veilige Cloud infrastructuur, correct is opgezet. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk transparantie en flexibiliteit geven, door alle informatie aan te bieden in ons Cloud platform.”

keyboard_arrow_right Welke Cloud oplossingen heeft Direct?
Waarom we kiezen voor een investering<br>in de Cloud

Hoe we dag in dag uit blijven innoveren

Innovatie in de technologische wereld komt op enkele zaken neer. Als toonaangevende MSP en Cloud aanbieder is het van cruciaal belang dat we de markt kunnen volgen en onze klanten voldoende transparantie geven in de mogelijkheden die er zijn. R&D staat dan ook centraal in onze cultuur van groei en ontwikkeling van onze mensen en onderneming. De focus ligt op dagelijkse research & development, continue bijscholing van onze experten en de vrijheid om te experimenteren. Wij investeren op een unieke manier in de groei van onze medewerkers, die op deze manier onze klanten optimaal kunnen bijstaan en groei aanleveren. En dat is pas écht innovatie!

Samen bouwen aan dit succesverhaal?

Ontdek de opportuniteiten binnen Direct en wie weet bouw je binnenkort mee aan een uniek ondernemersverhaal.
We zijn altijd op zoek naar unieke mensen met goesting om zich professioneel te ontplooien.

cloud services

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

04.06.20 | CLOUD SERVICES

De voordelen van Managed Cloud Diensten.

De Cloud wil je als onderneming ten volste benutten. Het is de beste manier voor ondernemingen om digitaal te groeien en transformeren. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is wel dat de Cloud een dynamische, complexe en continu veranderende technologie is. Dit hoeft niet jouw probleem te zijn. Lees waarom dit zo is.

29.05.20 |

De eerste partners treden toe tot Direct!

Wie zijn de nieuwe partners van Direct en hoe helpen zij Direct elke dag vooruit? Lees waarom Jasmine, Nicolas, Mathias en Sven de sprong genomen hebben om mee te stappen in het succesverhaal van Direct. Ownership is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Direct, we zijn dan ook super enthousiast om iedereen voor te stellen!