Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

11.06.20 | CLOUD SERVICES

arrow_forward_ios

Direct zet sterk in op continuïteit en groei in 2020. Het verwelkomen van onze eerste partners en een Trends Gazelle nominatie zijn daar mooie voorbeelden van! Nu gaan we nog een stapje verder met een mooie investering in onze hybride cloud! Met de steun van Vlaio verstevigen we de brug tussen onze private en Microsoft's publieke Cloud platform Azure.

Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

Investeren om te groeien

Verandering is een dagelijkse realiteit voor onze klanten. Nu méér dan ooit is het belangrijk dat we mee innoveren. Dit doen we niet alleen door optimalisatie van bestaande technologieën maar ook door nieuwe mogelijkheden te implementeren, dit in een nauw partnership met Microsoft. De investering in Hybride Cloud technologie is een serieuze sprong vooruit om de weg naar Public Cloud eenvoudiger te maken. Op deze manier maken we alles minder ingewikkeld voor ondernemingen die de sprong nemen naar Cloud. We worden zo één centraal aansprekingspunt en bieden een duidelijke structuur aan in de samenwerking tussen Microsoft én Direct.

Waarom we kiezen voor een investering
in de Cloud


Eén van de primaire redenen blijft transparantie en automatisatie. ”Belgische ondernemingen worstelen vaak nog met de complexiteit van de verschillende componenten in een Cloud omgeving” vertelt Koen Lepez, CEO van Direct. “Met de grootschalige switch naar de moderne werkplek die veel bedrijven momenteel maken is het belangrijk dat de basis van alles, een sterke, maar vooral veilige Cloud infrastructuur, correct is opgezet. Wij willen onze klanten zoveel mogelijk transparantie en flexibiliteit geven, door alle informatie aan te bieden in ons Cloud platform.”

keyboard_arrow_right Welke Cloud oplossingen heeft Direct?
Waarom we kiezen voor een investering<br>in de Cloud

Hoe we dag in dag uit blijven innoveren

Innovatie in de technologische wereld komt op enkele zaken neer. Als toonaangevende MSP en Cloud aanbieder is het van cruciaal belang dat we de markt kunnen volgen en onze klanten voldoende transparantie geven in de mogelijkheden die er zijn. R&D staat dan ook centraal in onze cultuur van groei en ontwikkeling van onze mensen en onderneming. De focus ligt op dagelijkse research & development, continue bijscholing van onze experten en de vrijheid om te experimenteren. Wij investeren op een unieke manier in de groei van onze medewerkers, die op deze manier onze klanten optimaal kunnen bijstaan en groei aanleveren. En dat is pas écht innovatie!

Samen bouwen aan dit succesverhaal?

Ontdek de opportuniteiten binnen Direct en wie weet bouw je binnenkort mee aan een uniek ondernemersverhaal.
We zijn altijd op zoek naar unieke mensen met goesting om zich professioneel te ontplooien.

cloud services

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

08.09.20 | CLOUD SERVICES

Alles wat je moet weten over Managed Cloud (en hoe jouw bedrijf er beter van wordt)

‘Managed Cloud’ klinkt ... abstract, niet? De ‘cloud’ is op zich al een moeilijk begrip. Dat woordje ‘Managed’ erbij helpt dan ook niet echt. Maar schijn bedriegt. Want achter het concept schuilen meer tastbare voordelen dan je zou denken. Zo kan Managed Cloud jouw bedrijf helpen om geld en tijd te besparen, je bedrijfsgegevens veilig te houden en de digitalisering van je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

30.07.20 | SUPPORT & STRATEGY

Zes hapklare stukken advies om je onderneming stabiel te houden tijdens corona.

We blijven opereren in een dagelijks veranderende situatie. Niet alleen op persoonlijk maar ook professioneel vlak is het héél moeilijk om een toekomstbeeld in te schatten. Het is daarom de dag van vandaag belangrijker dan ooit om stabiliteit en continuïteit te kunnen garanderen. Binnen de organisatie en daarbuiten, voor je medewerkers, klanten en leveranciers. Bij Direct willen we je daar graag bij helpen. Neem daarom zeker eens een kijkje naar deze zes hapklare stukken advies die je kan meenemen in deze onzekere tijden.