Trends Gazelle, Direct is er één van.

02.01.20 |

arrow_forward_ios

Het jaar 2019 was een indrukwekkend jaar voor Direct. We veranderden van DirectIT naar Direct, verlegden onze focus van break-fix provider naar Cloud en Managed Services en lieten het groene kleurtje vallen voor strakke zwart wit accenten. Al deze veranderingen zijn in het leven geroepen om onze groei te ondersteunen. Een groei die niet alleen door onze klanten of leveranciers opgemerkt is maar ook door de redactie van Trends! We zijn heel trots om te kunnen meedelen dat Direct geselecteerd is als Trends Gazelle 2020.

Trends Gazelle, Direct is er één van.

Wat is Trends Gazelle nu concreet?

Trends Gazelle is een jaarlijkse selectie van bedrijven per provincie geselecteerd door de redactie van Trends. Deze lijst bestaat uit de snelst groeiende bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren binnen het economische landschap in hun provincie. Elke onderneming in deze lijst is een bron van innovatie, werkgelegenheid en economische groei. De criteria om genomineerd te worden als Trends Gazelle bestaan uit groei van omzet, personeel en toegevoegde waarde. Drie criteria waar Direct dit en alle komende jaren hard op inzet. Onze openstaande vacatures zijn hier een mooi voorbeeld van hoe wij werkgelegenheid promoten.

keyboard_arrow_right Een kijkje nemen naar onze vacatures?
Wat is Trends Gazelle nu concreet?

Waarom vinden we deze
Trends Gazelle nominatie
zo belangrijk?

Bij Direct hebben we in het jaar 2019 heel wat veranderingen doorgevoerd en ons aanbod van diensten verscherpt in de markt geplaatst. Dit ging gekoppeld met een snelle maar gezonde groei. Het is dus enorm fijn om hiervoor opgemerkt te worden bij de selectie van de Trends Gazelle. Het geeft ons, onze klanten en partners de validatie dat we op de goede weg zitten. De nominatie is ook een enorm grote motivator om in 2020 te blijven innoveren. We hebben heel wat leuke projecten in de pijplijn zoals onze workshops, de Microsoft Experience room en zoveel meer.

2020 belooft spectaculair te worden!

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

08.09.20 | CLOUD SERVICES

Alles wat je moet weten over Managed Cloud (en hoe jouw bedrijf er beter van wordt)

‘Managed Cloud’ klinkt ... abstract, niet? De ‘cloud’ is op zich al een moeilijk begrip. Dat woordje ‘Managed’ erbij helpt dan ook niet echt. Maar schijn bedriegt. Want achter het concept schuilen meer tastbare voordelen dan je zou denken. Zo kan Managed Cloud jouw bedrijf helpen om geld en tijd te besparen, je bedrijfsgegevens veilig te houden en de digitalisering van je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

30.07.20 | SUPPORT & STRATEGY

Zes hapklare stukken advies om je onderneming stabiel te houden tijdens corona.

We blijven opereren in een dagelijks veranderende situatie. Niet alleen op persoonlijk maar ook professioneel vlak is het héél moeilijk om een toekomstbeeld in te schatten. Het is daarom de dag van vandaag belangrijker dan ooit om stabiliteit en continuïteit te kunnen garanderen. Binnen de organisatie en daarbuiten, voor je medewerkers, klanten en leveranciers. Bij Direct willen we je daar graag bij helpen. Neem daarom zeker eens een kijkje naar deze zes hapklare stukken advies die je kan meenemen in deze onzekere tijden.