Direct krijgt steun van VLAIO om publieke cloud aanbod te innoveren! 

30.04.20 |

arrow_forward_ios

Het jaar 2020 is voor veel ondernemingen een jaar dat lang in het geheugen zal blijven, 2020 begon met een drastische omschakeling op het vlak van werk. De cloud speelt hier nog steeds een cruciale rol in. Daarom kunnen wij met trots meedelen dat VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, ons steunt om het cloud-aanbod verder te optimaliseren in deze transformerende periode.

Direct krijgt steun van VLAIO om publieke cloud aanbod te innoveren! 

Een jaar van vooruitgang  

Direct investeert al jaren in een professioneel en uitgebreid cloud aanbod. Hybride, private en publieke oplossingen bevinden zich al een hele tijd in het aanbod van diensten. Dankzij een nieuwe,  gerichte toekomststrategie met een grotere focus op cloud oplossingen krijgen we nu steun van VLAIO. Door de recente erkenning als KMO-dienstverlener voor opleidingen en assessments, alsook een plaatsje op de lijst van Trends Gazellen, mogen we terecht trots zijn.  

Uitbreiden van een uniek
en innovatief aanbod De subsidie van VLAIO gaat richting optimalisatie en uitbreiding van ons huidige cloud-aanbod. Het stelt ons in staat om gerichtere oplossingen te bieden aan onze klanten. Zo brengen we ze dat stapje dichter bij Value Beyond Technology. Het levert dus niet enkel voordeel op voor Direct, maar nog meer voor onze klanten. Houd dus zeker onze website in de gaten. We vertellen je er binnenkort meer over! 

<strong>Uitbreiden van een uniek </strong><br><strong>en innovatief aanbod</strong> 

Over Direct  

Direct is een cloud en managed service provider die bedrijven helpt in de strijd tegen reactieve, trage en complexe IT. IT is een middel dat naar strategisch succes kan leiden, als het op de juiste manier wordt ingezet. Daarom helpen we bedrijven met een model waarin we ze ontzorgen van hun kritische systemen en focussen op de digitale elementen die hen een concurrentieel voordeel bezorgen. Na zeven jaar hebben we hiermee al het vertrouwen gewonnen van meer dan 50 toonaangevende ondernemingen en blijft onze blik op de toekomst gericht!

Ontdek samen met ons
jouw digitale toekomststrategie

Neem contact met ons op via onderstaande knop en wie weet ontdekken we samen jouw nieuwe digitale strategie.

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

30.07.20 | SUPPORT & STRATEGY

Zes hapklare stukken advies om je onderneming stabiel te houden tijdens corona.

We blijven opereren in een dagelijks veranderende situatie. Niet alleen op persoonlijk maar ook professioneel vlak is het héél moeilijk om een toekomstbeeld in te schatten. Het is daarom de dag van vandaag belangrijker dan ooit om stabiliteit en continuïteit te kunnen garanderen. Binnen de organisatie en daarbuiten, voor je medewerkers, klanten en leveranciers. Bij Direct willen we je daar graag bij helpen. Neem daarom zeker eens een kijkje naar deze zes hapklare stukken advies die je kan meenemen in deze onzekere tijden.

11.06.20 | CLOUD SERVICES

Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

Direct zet sterk in op continuïteit en groei in 2020. Het verwelkomen van onze eerste partners en een Trends Gazelle nominatie zijn daar mooie voorbeelden van! Nu gaan we nog een stapje verder met een mooie investering in onze hybride cloud! Met de steun van Vlaio verstevigen we de brug tussen onze private en Microsoft's publieke Cloud platform Azure.