Drie veiligheidsoplossingen die je moet hebben in de moderne werkplek.

10.02.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, SUPPORT & STRATEGY

arrow_forward_ios

In de moderne werkplek is alles digitaal. Digitaal beveiligen doe je niet meer met een goed slot en een verstopte sleutel. Digitaal beveiligen doe je aan de hand van slimme, snelle en simpele oplossingen die je volledige cyberveiligheid garanderen. Ontdek in deze blog post drie van de belangrijkste oplossingen die veel impact hebben en weinig aanpassing vragen.

Drie veiligheidsoplossingen die je moet hebben in de moderne werkplek.

MFA

MFA ofwel Multi Factor Authenticatie is een extra verificatielaag tussen het inloggen en het effectief raadplegen van het netwerk. Dit gebeurt aan de hand van een tweede manier om jezelf als gebruiker te authenticeren. Afhankelijk van de gekozen methode kan het zijn dat je bijvoorbeeld op een app moet klikken dat jij het wel degelijk bent na het invoeren van je paswoord of zelfs even je vingerafdruk scannen. De bedoeling is dat het op een niet intrusieve manier de veiligheid verhoogt. Meer dan 95 % van hacking aanvallen kunnen voorkomen worden via MFA. Het is een extra stap die heel moeilijk te omzeilen valt door een hacker.

keyboard_arrow_right Ontdek hier wat MFA nu precies is.
<strong>Conditional Access</strong>

Conditional Access

Conditional Access is een oplossing die samenloopt met MDM en MAM-oplossingen. Geen idee wat dit betekent? Lees eerst even deze korte uitleg. Hier gaat het over een overkoepelend systeem die in de achtergrond een heleboel checks en controlepunten doorloopt. Controle vooraleer een gebruiker toegang krijgt tot delen van je data of rechten krijgt om te downloaden, aanpassingen te maken of toe te voegen. In deze controles kan je zo ver gaan als je zelf wenst. Wil je enkele concrete voorbeelden te weten komen? Aarzel niet om ons te contacteren en we leggen je graag uit hoe één van onze klanten Conditional Access implementeert om zijn globale werkkrachten veilig te laten samenwerken.

keyboard_arrow_right Vraag raad aan onze experten.

Microsoft Advanced Threat Protection

Microsoft Advanced Threat Protection oftewel ATP in het kort is een cloud gebaseerde email service die jouw onderneming beschermt tegen malware en virussen. Dit gebeurt aan de hand van robuuste zero-day bescherming. Je bent gegarandeerd van de meest actuele bescherming aangeleverd door de méér dan 3000 personen tellend cybersecurity team van Microsoft. Het levert je duidelijke rapportages op van de risico’s die je onderneming loopt en helpt deze ook voorkomen. Een all around oplossing die ingebakken zit in jouw Office 365.

keyboard_arrow_right Klik hier en ontdek wat Office 365 nog allemaal doet.

Ontdek de veiligheidsoplossingen die voor jou werken.

Totale digitale beveiliging is complex en verandert elke dag. Neem contact op met onze experten en verzeker je van de beste beveiliging.

digital workspace, microsoft, support & strategy


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

11.03.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

Verzeker je onderneming van continuïteit tijdens tijden van quarantaine.

Terwijl COVID-19 rake klappen blijft gooien op de beurs beginnen bedrijfsleiders naar alternatieven te zoeken. Werknemers zijn onzeker, de vrees voor besmetting is reëler aan het worden met de dag en noodplannen dienen ad hoc opgesteld te worden om een interne epidemie tegen te gaan. In deze blog leer je hoe Microsoft Teams ervoor kan zorgen dat jouw onderneming zo weinig mogelijk impact ervaart.

09.03.20 | DIGITAL WORKSPACE

Thuiswerken: Hoe doe ik dat productief? Nog meer tips voor de moderne werknemer.

In onze vorige blog post kon je lezen wat de impact was van het COVID-19 virus op ondernemingen. We toonden aan hoe werknemers die thuis moeten werken dit zo productief mogelijk kunnen doen. Versterkt door technologie zoals Office 365 die het leven van thuiswerkers makkelijk maakt verhogen deze tips de productiviteit nog meer. Op deze manier laten we samen thuiswerk productief, veilig en plezant verlopen.