Maak je bedrijf future proof met een virtuele CIO.

07.10.19 | SUPPORT & STRATEGY

arrow_forward_ios

De technologische markt verandert voortdurend. Snufjes en software die ooit werden gezien als de crème de la crème, zijn nu hopeloos gedateerd. Als bedrijfsleider doe je vast je uiterste best om bij te benen. Want jij begrijpt dat de juiste technologie je bedrijf productiever maakt, en zorgt voor een blijvende groei. Alleen ben je geen IT-expert. Jij weet niet hoe je technologische trends moet interpreteren. Welke investeringen op de lange termijn renderen. Of welke kansen je moet grijpen en bedreigingen je moet omzeilen. Gelukkig hoef je geen expert te zijn. Enter: de Chief Information Officer (CIO) oftewel vCIO.

Maak je bedrijf future proof met een virtuele CIO.

Maak je bedrijf future proof

Wat een CIO zoal doet? Hij of zij:

  • onderzoekt wat de efficiëntste IT-oplossingen zijn voor jouw bedrijf
  • volgt trends en ontwikkelingen op
  • werkt jouw IT-beleid uit
  • stelt een toekomstplan op
  • plant jouw IT-budget

CIO’s zitten op bestuursniveau, en doen dus niet hetzelfde als jouw inhouse IT’er of IT-afdeling. Wat ze wél doen: strategisch meedenken over de toekomst van jouw bedrijf, en controleren of jouw IT-beleid aansluit bij je visie.

Virtueel = betaalbaar

Eén probleem: een CIO vast in dienst nemen, is voor veel bedrijven onbetaalbaar. En dat brengt ons bij een goedkoper en minstens even goed alternatief: de virtuele CIO.

Een virtuele CIO (of vCIO) werkt tijdelijk of parttime. Anders dan een vaste kracht, ondersteunt de vCIO jou alleen als je iemand nodig hebt. En met diensten waaraan je bedrijf écht iets heeft. 
Zo concurreer je als kmo mee met de grote spelers, zonder een financiële kater.

Extra voordelen: er komt geen tijdrovend wervingsproces aan te pas. En je krijgt een partner die niet is verbonden aan je bedrijf – en interne bedrijfspolitiek – en daardoor een objectieve blik heeft.

Gerust de toekomst in

Technologie verandert razendsnel. Voor jouw bedrijf brengt dat kansen én bedreigingen met zich mee. Een virtuele CIO grijpt de eerste en vermijdt de tweede, zodat jouw onderneming gezond blijft groeien. En dat alles zonder al te diep in de buidel te tasten.

support & strategy


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

29.05.20 |

De eerste partners treden toe tot Direct!

Wie zijn de nieuwe partners van Direct en hoe helpen zij Direct elke dag vooruit? Lees waarom Jasmine, Nicolas, Mathias en Sven de sprong genomen hebben om mee te stappen in het succesverhaal van Direct. Ownership is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Direct, we zijn dan ook super enthousiast om iedereen voor te stellen!

14.05.20 | DIGITAL WORKSPACE, TECH QUICKIES

Tech Quickies: Beschermt Microsoft mijn Microsoft 365 data met back-ups?

Het antwoord is neen. Dit is een veel voorkomende vraag en een algemeen misverstand bij ondernemingen. Als je wil weten waarom dit zo is, lees dan zeker verder in deze nieuwste tech quickies van Direct. We gaan in dit inzicht dieper in op het feit waarom Microsoft jouw data niet continu beschermt en hoe je dit kan oplossen.