Interesse om zelf de werkplek van de toekomst te ontdekken?

14.10.21 | Thomas Mostrey | EEN DAG UIT HET LEVEN VAN, MICROSOFT

arrow_forward_ios

Ontdek de werkplek van de toekomst in onze modern Workplace inspiratiesessie. Een gratis ontbijtsessie bij ons op kantoor.

Een gratis ontbijtsessie over..?


De moderne werkplek is een hands-on ervaring. Ontdek, beleef en haal inspiratie uit het beleven van een inspirerende onderdompeling in jouw toekomstige werkomgeving. Het is een omgeving waarin een facilitator van Direct je helpt kennismaken met de belangrijkste Microsoft technologieën zoals Microsoft 365, Surface toestellen en cybersecurity in de praktijk. Het is een unieke, risico-vrije opportuniteit waarbij je de applicaties in de praktijk kan uitproberen. In dit inzicht beantwoorden we de 5 w’s over de werkplek van de toekomst.

keyboard_arrow_right Schrijf me in

Wie staat aan het stuur van deze ontdekkingstocht?


Als deelnemer sta jij op de eerste plaats. In de tweede plaats verzorgen wij een facilitator om alles toe te lichten en praktijkvoorbeelden aan te halen. Dit is één van onze experten op vlak van de nieuwste technologische evoluties binnen technologie en productiviteit in de (moderne) werkplek. Onze facilitator leid je doorheen “een dag in het leven van..”.

Wie staat aan het stuur van deze ontdekkingstocht?
Wat is de werkplek van de toekomst ervaring?

Wat is de werkplek van de toekomst ervaring?


Een bezoek aan de werkplek van de toekomst heeft als doel om jou te laten ervaren hoe een moderne onderneming productiviteit en veiligheid optimaliseert. Tijdens deze sessie laten we je kennismaken met verschillende Microsoft technologieën zoals Office 365, SharePoint en de beveiligingstools. Onze facilitator loopt je doorheen “een dag in het leven van..” waardoor deze sessie zo relevant als mogelijk is. Hierdoor ontdek je nieuwe tips en tricks, uitdagende toepassingen en intrigerende inzichten die je meteen kan inzetten. Wij tonen je hoe jouw onderneming productiviteit en veiligheid kan omarmen. We tonen bijvoorbeeld hoe een file server eruitziet in SharePoint, hoe je OneDrive optimaal inzet en een heleboel hidden features.

Wanneer neem ik best deel?


Ze vinden elke laatste woensdag van de maand plaats, soms op uitnodiging. Informeer dus gerust als je geen huidige ontbijtsessie kan terugvinden.

keyboard_arrow_right Vraag informatie op
Waar kan ik de werkplek van de toekomst vinden?

Waar kan ik de werkplek van de toekomst vinden?


We beschikken over een volledig ingerichte werkplek die toegepast is op de nieuwste digitale evoluties in kantoren. Hier staat productiviteit en veiligheid centraal. Dit kan je volledig vrij komen ontdekken. Inschrijven kan eenvoudig hier. De werkplek zelf kan je vinden in het TIO3 gebouw te Ronse, Oscar Delghuststraat 60.

Waarom zou jij moeten kennismaken met de werkplek van de toekomst?


We sommen vijf redenen op waarom je deze ervaring moet meemaken als je jouw onderneming wil optimaliseren:

1. Een inspiratiesessie kan je beter helpen begrijpen waarop de Microsoft stack overal impact op heeft en hoe het ontworpen is om jouw onderneming te optimaliseren.

2. Je kan proeven van de nieuwe digitale werkplek ervaring. Een vrijblijvend moment waarin je de voor- en nadelen kan ontdekken.

3. Het is een manier om de kansen en mogelijkheden te ontdekken en begrijpen vooraleer je jouw onderneming volledig investeert. Het helpt je ontdekken hoe deze productiviteits- en beveiligingsverbeteringen impact hebben op jouw onderneming.

4. Het is een risicovrije opportuniteit om kennis te maken met oplossingen die je voorheen nooit overwogen zou hebben.

5. Een basis inspiratiesessie in de werkplek van de toekomst kost je niets!

Begin de ontdekkingstocht naar jouw moderne werkplek!

Klinkt een inspiratiesessie als iets wat jouw onderneming vooruit kan helpen? Heb je interesse om de werkplek van de toekomst te ontdekken? Schrijf je dan nu in voor een sessie met onze experten! We nemen de tijd om bij te leren over de noden van jouw organisatie en maken dan een sessie voor jouw noden in interesses.

een dag uit het leven van, microsoft

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

14.10.21 | PROTECT AND GROW, SECURITY

Protect and Grow: Secure your Future event

Een cyberaanval kan jouw KMO tonnen geld kosten. Soms zelfs je reputatie. Wil je hackers een stap voor zijn? Wees dan zeker aanwezig!

13.10.21 | SECURITY

De acht belangrijkste cyberaanvallen toegelicht: Spear Phishing

Een cyberaanval kan jouw kmo tonnen geld kosten. Soms zelfs je reputatie. Het is dus belangrijk dat je weet waar je tegenop moet boksen. In deze blog post leer je de acht meest voorkomende aanvallen kennen. Wat is het, hoe herken ik het en hoe voorkom ik het? Vandaag is het aan Spear Phishing.