Sporten voor het goede doel – 2700 euro bij elkaar gesport

25.08.21 | Thomas Mostrey

arrow_forward_ios

Het voorbije kwartaal stond in teken van fysiek welzijn binnen Direct. In het kader van ons project [email protected] aka Wellbeing At Work engageren we ons rond 3 pijlers: fysiek welzijn, mentaal welzijn en milieu. Omdat de ‘People’ waarde diep in ons DNA zit, deden we dit niet zomaar en zamelden we tijdens ons engagement ook geld in voor het goede doel.

Sporten voor het goede doel – 2700 euro bij elkaar gesport

Een schenking van
2700 euro

We hadden de voorbije 3 maand via de Onyva app sportieve doelstellingen, op groepsniveau en persoonlijk. Voor de ene persoon al wat uitdagender dan voor de andere maar toch ging elke collega er 100% voor. Bekijk het bewijs gerust op onze Instagram.

Voor elke collega die zijn persoonlijk doel behaalde, ging er bovenop de groepsdoelstelling nog eens 50 euro in de pot. Uiteindelijk kwamen we eind augustus uit op een mooi bedrag van 2700 euro. Dit schenken we integraal aan de lokale Rode Kruis afdeling van Ronse-Kluisbergen.

<meta charset="utf-8">Een schenking van <br>2700 euro
<meta charset="utf-8"><meta charset="utf-8">Afsluiten met de Direct Container Cup

Afsluiten met de Direct Container Cup

Afsluiten deden we met een ware knal. Direct organiseerde in samenwerking met Invictus de eerste editie van de “Direct Container Cup”, maar dan zonder container. Een ongelooflijk sportieve finale als kers op de taart. Tien collega’s namen het tegen elkaar op, benieuwd wie de winnaar was? Check onze sociale media op Facebook of Instagram!

Rode Kruis Ronse-Kluisbergen

Samen met mensen uit de buurt zet het Rode Kruis schouders onder verschillende projecten: van bloedinzamelingen tot eerste hulp aanleren of zorgeloos evenementen organiseren.

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

14.10.21 | PROTECT AND GROW, SECURITY

Protect and Grow: Secure your Future event

Een cyberaanval kan jouw KMO tonnen geld kosten. Soms zelfs je reputatie. Wil je hackers een stap voor zijn? Wees dan zeker aanwezig!

14.10.21 | EEN DAG UIT HET LEVEN VAN, MICROSOFT

Interesse om zelf de werkplek van de toekomst te ontdekken?

Ontdek de werkplek van de toekomst in onze modern Workplace inspiratiesessie. Een gratis ontbijtsessie bij ons op kantoor.