Tech Quickies: Office 365 is niet meer.

21.04.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT, TECH QUICKIES

arrow_forward_ios

Microsoft kondigde al enkele maanden terug de naamsverandering voor Office 365 aan. Office 365 gaat vanaf nu door het leven als Microsoft 365. De benaming verandert, maar wat gebeurt er nog allemaal? Ontdek dit en meer in de “tech quickies” van Direct.

Gaat de prijs omhoog? 

Neen, de verandering heeft voornamelijk impact op consumentenlicenties. Zij krijgen vanaf nu toegang tot de volledige technologische toolstack waarover ondernemingen beschikken. Denk daarbij aan oplossingen zoals Microsoft Teams, de chat- en collaboratietool waarmee je kan bellen, mailen en natuurlijk ook gewoon chatten. Belangrijk om te weten is dat Skype (of Skype for business voor ondernemingen) hier ook nog onder valt. Skype for business zal wel uitgefaseerd worden op 31 juli 2021. Heb je nood aan begeleiding tijdens de switch van Skype naar Teams binnen je onderneming? We helpen je graag verder op weg. 

Wat verandert er dan?

Concreet krijg je gewoon een heleboel slimme, simpele, nieuwe functies in de productiviteitstools van Microsoft. We hebben het dan over de kunstmatige intelligentie (AI) oplossingen die je helpen tijdens het maken van documenten. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe designer die je kan terugvinden in Microsoft PowerPoint. Deze oplossing zal je proactief suggesties geven om jouw presentatie en slides naar een volgend niveau van creativiteit en design te brengen. In Word krijg je er een gratis woord- en zinsbouw coach bij die jouw teksten helpt omtoveren in literaire meesterwerken. Wil je alle nieuwe features ontdekken? Onze experts helpen je graag.

Ontdek jouw toekomstige digitale strategie in 1 gesprek.Je e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.

digital workspace, microsoft, tech quickies


Praat met onze experts

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

29.05.20 |

De eerste partners treden toe tot Direct!

Wie zijn de nieuwe partners van Direct en hoe helpen zij Direct elke dag vooruit? Lees waarom Jasmine, Nicolas, Mathias en Sven de sprong genomen hebben om mee te stappen in het succesverhaal van Direct. Ownership is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Direct, we zijn dan ook super enthousiast om iedereen voor te stellen!

14.05.20 | DIGITAL WORKSPACE, TECH QUICKIES

Tech Quickies: Beschermt Microsoft mijn Microsoft 365 data met back-ups?

Het antwoord is neen. Dit is een veel voorkomende vraag en een algemeen misverstand bij ondernemingen. Als je wil weten waarom dit zo is, lees dan zeker verder in deze nieuwste tech quickies van Direct. We gaan in dit inzicht dieper in op het feit waarom Microsoft jouw data niet continu beschermt en hoe je dit kan oplossen.