Verzeker je onderneming van continuïteit tijdens tijden van quarantaine.

11.03.20 | DIGITAL WORKSPACE, MICROSOFT

arrow_forward_ios

Terwijl COVID-19 rake klappen blijft gooien op de beurs beginnen bedrijfsleiders naar alternatieven te zoeken. Werknemers zijn onzeker, de vrees voor besmetting is reëler aan het worden met de dag en noodplannen dienen ad hoc opgesteld te worden om een interne epidemie tegen te gaan. In deze blog leer je hoe Microsoft Teams ervoor kan zorgen dat jouw onderneming zo weinig mogelijk impact ervaart.

Verzeker je onderneming van continuïteit tijdens tijden van quarantaine.

Veel ondernemingen zijn nog niet technologisch voorbereid op een grote verandering in de manier waarop hun werknemers werken. Andere ondernemingen hebben misschien al de technologie maar weten niet hoe te starten of wat de best practices zijn hieromtrent. Microsoft Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform die je snel uitrolt overheen je volledige onderneming. Het zorgt ervoor dat je onderneming op een veilige en virtuele omgeving perfect kan blijven (samen)werken). Microsoft Teams levert je onderneming de mogelijkheid en functionaliteiten om:

Als je organisatie nog niet beschikt over Microsoft Teams of wil weten hoe toonaangevende ondernemingen dit inzetten? Voel je dan vrij om ons eBook met de meest voorkomende misverstanden te lezen.

Hoe snel kan je
onderneming Microsoft Teams uitrollen?

We beginnen graag even met de belangrijkste vraag die we krijgen van ondernemingen die niet voorbereid waren op deze switch in de manier van werken. Door onze expertise binnen de Digital Workplace kunnen we heel snel schakelen. Dit proces neemt geen maanden in beslag. De implementatie van Microsoft Teams en daarbij de Digital Workplace is een project die afhankelijk van je noden snel live kan gaan. We delen altijd de best practices van soortgelijke ondernemingen en bieden remote workshops aan om jou zou efficiënt mogelijk op weg te helpen. Veel hangt dus af van de manier waarop je de Digital Workplace wil inzetten, hoeveel tijd je wil investeren en hoe hard je wil inzetten op het gebruik ervan bij je werknemers. Belangrijk om mee te nemen, een onfortuinlijke situatie zoals dit kan jouw onderneming een competitieve meerwaarde opleveren in de lange termijn.

keyboard_arrow_right Download hier ons eBook
Hoe snel kan je <br>onderneming Microsoft Teams uitrollen?

Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams
als medewerkers thuiswerken?

Microsoft Teams rolt uit met het volledige Office 365 pakket. Dit betekent dat je niet alleen de tools hebt om het maximale aan samenwerking, veiligheid en innovatie binnen je onderneming te introduceren maar ook de mogelijkheid om als onderneming te transformeren. Microsoft Teams levert je dan ook ongekend veel voordelen voor afstandswerkers of gespreide medewerkers. We sommen ze hieronder even op:

  • Video zorgt ervoor dat je medewerkers in contact blijven. In tijden van quarantaine en onzekerheid kan je niet meteen een tijdsperiode plaatsen op het thuiswerken. Videochats zorgen ervoor dat dagelijkse check-ins, vergaderingen en gewone gesprekken kunnen doorgaan zoals anders.
  • Chatten zorgt ervoor dat je medewerkers zich geëngageerd blijven voelen. Wanneer je medewerkers verspreid zijn is het belangrijk dat ze in contact blijven met elkaar.
  • Real-time samenwerking in documenten. Met het gebruik van de ingebouwde samenwerkingsfunctionaliteiten kunnen je medewerkers van elke locatie, elk toestel en op elk document samenwerken. Dit allemaal op een veilige, gecontroleerde manier.
  • Gecentraliseerde communicatie. Thuiswerken zorgt ervoor dat meetings niet meer ad-hoc bij de waterkoeler kunnen doorgaan of verspreid worden over tientallen mails. Alles is terug te vinden op een centrale locatie die makkelijk te groeperen en doorzoeken valt.
  • Vergaderingen en evenementen kunnen virtueel doorgaan. Trainingen, interne of externe vergaderingen, extracurriculaire activiteiten annuleren? Hoeft allemaal niet meer, via Microsoft Teams is het enorm makkelijk om alles virtueel te laten doorgaan.

Met de verhoogde impact die het virus heeft op ons dagdagelijks werk en de mensen in onze omgeving is het belangrijk dat we uitkijken naar alternatieven. Het veranderen naar een virtuele omgeving is in dit geval een perfecte balans tussen werk en zorgen voor de gezondheid van jezelf, je familie en je collega’s.

digital workspace, microsoft

Andere inzichten die je misschien interessant vindt.

11.06.20 | CLOUD SERVICES

Direct investeert € 500.000,00 in Cloud innovatie.

Direct zet sterk in op continuïteit en groei in 2020. Het verwelkomen van onze eerste partners en een Trends Gazelle nominatie zijn daar mooie voorbeelden van! Nu gaan we nog een stapje verder met een mooie investering in onze hybride cloud! Met de steun van Vlaio verstevigen we de brug tussen onze private en Microsoft's publieke Cloud platform Azure.

04.06.20 | CLOUD SERVICES

De voordelen van Managed Cloud Diensten.

De Cloud wil je als onderneming ten volste benutten. Het is de beste manier voor ondernemingen om digitaal te groeien en transformeren. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is wel dat de Cloud een dynamische, complexe en continu veranderende technologie is. Dit hoeft niet jouw probleem te zijn. Lees waarom dit zo is.