Uitgelicht: Belconfect en Direct, partners in groei

Als groeibedrijf was Belconfect op zoek naar uniformiteit binnen IT, om de groeiende verwachtingen in te lossen op vlak van thuiswerken en in te zetten op beveiliging van de systemen. Hier komt Direct in the picture. 

Enkele van onze trotse samenwerkingen 

Als groeibedrijf was Belconfect op zoek naar uniformiteit binnen IT, om de groeiende verwachtingen in te lossen op vlak van thuiswerken en in te zetten op beveiliging van de systemen. Hier komt Direct in the picture. Christ en Filip, zaakvoerders binnen Belconfect lichten toe in deze video hoe de samenwerking eruitziet.


Filip Lietaer | Belconfect

Lees meer

Ondertussen heeft de samenwerking tussen Direct en Hannecard al vele projecten opgeleverd die een meerwaarde bieden voor hun langetermijnstrategie. Een voorbeeld hiervan is de migratie naar de cloud.


Ben Vercruysse | Hannecard

Lees meer

“We kunnen ons focussen op onze core business en moeten ons niet bezighouden met IT. Ieder zijn specialiteit en focus is de key naar groei.”


Thomas Tuytens | Kentucky Horsewear

Lees meer

Evalueer je IT-omgeving

Een uitgebreide evaluatie van je IT-omgeving geeft je zicht op je actuele noden en verbeterpunten.

Ken je je security score?

Het is niet eenvoudig om je IT-omgeving te beoordelen. Daarom ontwikkelde Direct een speciale methode, nl. onze eigen technische assessment. Zo kan je op basis van objectieve parameters en actuele markttendensen je IT-systemen beoordelen.

Het resultaat? Een onpartijdige score die toont hoe je onderneming het doet vergeleken met de ‘best practices’ uit de sector.

Een greep uit onze CSAT feedback

Great service as usual
4 augustus 2023

Snel, adequaat en confidentieel gereageerd
22 juli 2022

Prise en main directement. Efficace et rapide.
31 juli 2023

Quick response and very pleasant conversation.
4 feburari 2022