Our Customer
stories

Volg je passie.
De nieuwe digitale realiteit kan overweldigend lijken.
Lees hier hoe ondernemingen samen met Direct
de digitale koe bij de hoorns vatten.

DIRECT-Office-001-BW-1024x769

Een greep uit onze laatste realisaties

Uitgelicht: Belconfect en Direct, partners in groei

Als groeibedrijf was Belconfect op zoek naar uniformiteit binnen IT, om de groeiende verwachtingen in te lossen op vlak van thuiswerken en in te zetten op beveiliging van de systemen. Hier komt Direct in the picture. 

Als groeibedrijf was Belconfect op zoek naar uniformiteit binnen IT, om de groeiende verwachtingen in te lossen op vlak van thuiswerken en in te zetten op beveiliging van de systemen. Hier komt Direct in the picture. Christ en Filip, zaakvoerders binnen Belconfect lichten toe in deze video hoe de samenwerking eruitziet.


Filip Lietaer | Belconfect

Lees meer

Ondertussen heeft de samenwerking tussen Direct en Hannecard al vele projecten opgeleverd die een meerwaarde bieden voor hun langetermijnstrategie. Een voorbeeld hiervan is de migratie naar de cloud.


Ben Vercruysse | Hannecard

Lees meer

“Wij verzorgen de eerste support en de eerste troubleshooting. Wat we zelf kunnen oplossen, dat lossen we zelf op. Voor meer complexe vragen kunnen we op Direct rekenen.”


Christoph Maes | Ateljee

Lees meer

“We vragen van Direct dus zowel een proactieve aanpak als een reactieve aanpak. Die samenwerking werkt uitstekend.”


Jean-Philippe Habran | Paul Dehaen Distribution

Lees meer

“We kunnen ons focussen op onze core business en moeten ons niet bezighouden met IT. Ieder zijn specialiteit en focus is de key naar groei.”


Thomas Tuytens | Kentucky Horsewear

Lees meer

Evalueer jouw IT-omgeving

Het is niet eenvoudig om je IT-omgeving te beoordelen. Direct ontwikkelde daarom een speciale methode. Op basis van objectieve parameters en actuele markttendensen kan je jouw IT systemen beoordelen.

Het resultaat? Een onpartijdige score die toont hoe jouw onderneming het doet vergeleken met de “best practices” uit de sector.