De Moderne Digitale Werkplek

Onze digital workplace combineert productiviteit, veiligheid en beheer. Onze gecertificeerde service engineers ondersteunen je gebruikers.

Omarm de juiste tools en verkort het pad naar succes

Met een moderne werkplek trek je niet alleen de juiste mensen aan, je geeft ze ook alle kansen om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Sneller, slimmer en eenvoudiger. Met de tools van Office 365 laat je niets aan het toeval over.

Teams

Teams brengt alles samen in één gedeelde virtuele werkruimte. Je kunt er chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps werken.

Sharepoint

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk. Elk projectteam, elke afdeling en elke divisie krijgt zijn eigen dynamische en productieve teamsite. Om snel en eenvoudig bestanden, gegevens, nieuws of bronnen te delen.

OneDrive

Met OneDrive voor bedrijven en Office 365 kun je al je bestanden niet alleen eenvoudig delen, je kunt er ook samen met anderen aan werken.

De snelste weg naar een succesvolle implementatie


Samen met onze Microsoft gecertificeerde consultants versnellen wij de onboarding en helpen we je gebruikers om optimaal gebruik te maken van de cloud productiviteitssuite van Microsoft.

Download hier het framework

Voordelen van een begeleide implementatie

  • add_circle Haal het maximale uit je abonnement
  • add_circle Versnel je interne processen
  • add_circle Verhoog acceptatie bij je gebruikers
  • add_circle Vertrouw op een beproefde aanpak
  • add_circle Ontdek nieuwe functies
Cyber Security Pack
  • Enabled Endpoint protection
  • Enabled E-mail Security
  • Disabled Spear Phishing Protection

Beveiliging kan niet meer wachten

Met je mobile devices werk je vandaag waar en wanneer je maar wil. Combineer de mobiele productiviteit die je werknemers verlangen met de databeveiliging die je bedrijf nodig heeft. Onze security tools verzoenen productiviteit met (cyber)veiligheid in je mobiele omgeving.

email

Endpoint & E-mail
bescherming

Bescherm je gebruikers van ransomware, cryptolockers en phishing aanvallen met onze geavanceerde endpoint en email beveiliging.

cloud_download

Office 365
Backup

Met onze O365 backup oplossing bewaren we een kopie van je belangrijkste e-mail gegevens, sharepoint en teams data in een veilig extern datacenter.

phonelink_lock

Multi-factor
authentication

Beveilig de externe toegang tot je belangrijkste applicaties. Met een moderne 2 factor authenticatie oplossing dat op je smartphone werkt.

phonelink_setup

(Mobile) Device
Management

Gebruik de device management oplossing om je apparaten te configureren met policies waarmee gebruikers makkelijk toegang krijgen tot e-mail, Wi-Fi, apps en andere bedrijfsbronnen. Snel, eenvoudig, en toch 200 procent veilig.

Unified Communications
out of the box

Onze VOIP oplossingen voldoen aan alle dagelijkse communicatiebehoeften. Ontvangen van oproepen terwijl je niet op kantoor bent tot integreren met een CRM-pakket of face-to-face vergaderingen en nog zoveel meer…

VOIP Voordelen

keyboard_arrow_right Verlos jezelf van een complex telefonie netwerk

keyboard_arrow_right Minder kosten vanaf het eerste gebruik

keyboard_arrow_right Gegarandeerde schaalbaarheid vanuit de cloud

keyboard_arrow_right Uitgebreide functies en continue updates

keyboard_arrow_right Eenvoudig te beheren

De kenmerken van een moderne werkplek

update

Anyplace, Anytime,
Anywhere

Als je medewerkers zélf waar en wanneer ze het liefste en het beste werken, dan stijgt hun productiviteit. Een flexibele manier van werken trekt ook nieuw talent aan.

euro_symbol

Kosten
transparantie

Een duidelijke kost per gebruiker en per werkplek. Dat is toch geen overbodige luxe? Met onze moderne werkplek formule weet je precies hoeveel een nieuwe medewerker kost. Meer transparantie leidt tenslotte tot betere beslissingen.

adjust

Managed
& up-to-date

Een moderne werkplek staat nooit stil. De cloud houdt je productiviteitstools altijd up-to-date en reikt je continu nieuwe functionaliteiten aan. Met onze managed formule haal je steeds het maximum uit je abonnementen.

phonelink_lock

Volledig
beveiligd

Je data, systemen en persoonsgegevens zijn altijd en overal beveiligd. Je bent ook in orde met alle specifieke wet- en regelgevingen. Je IT-omgeving is beschermd tegen gevaren van buitenaf.

Ontdek je graag jouw moderne werkplek?

We halen het maximale uit je IT-investeringen. Neem contact op met onze ervaren consultants voor vrijblijvend advies.