Customer Experience Portal

Home » Oplossingen » Support » Customer Experience Portal

Ticketing overzicht

Een login voor alle gebruikers van de onderneming waar men tickets en details hiervan kan raadplegen, met granulaire toegang naar wens. Hier voorzien we meteen bijkomende, relevante informatie zodat de klant zo weinig mogelijk tijd verliest.

Aanvragen

Aanvragen

Anderzijds kan de klant hier ook nieuwe aanvragen doen, die buiten de overeenkomst vallen, maar die je wel centraal kan aanvragen. Van een nieuwe gebruiker, tot een notebook bestellen of een opleiding aanvragen. Hierin kunnen we meteen ook alle nodige informatie laten meegeven, zodat de aanvraag zo snel en vlot mogelijk kan verlopen voor iedereen.

Dit is een titel

• test
• test
• test