Microsoft App Patching

Home » Oplossingen » Support » Microsoft App Patching

Om de besturingssystemen (OS) binnen de klant zijn omgeving, zowel qua clients systemen als server systemen veilig te houden en de nodige bescherming te voorzien, is het belangrijk om de Microsoft Updates (patching) door te voeren op al deze systemen.

Een besturingssysteem kan vaak een kwetsbaarheid (vulnerability) vertonen, die jouw onderneming openstelt voor eventuele uitbuiting (exploit). Om deze uitbuiting tegen te gaan, gaan we met Direct, Windows patching gaan doen op alle systemen.

Service details

Service details

Maandelijks kritische Windows (OS) security updates doorvoeren op ondersteunde Windows OS besturingssystemen.

In bepaalde maanden kan het voorvallen dat er geen updates worden uitgevoerd wanneer we vaststellen dat de updates van de leveranciers niet kwalitatief zijn of indien de werking van third party software niet gegarandeerd kunnen worden.