Remote monitoring & management (NOC)

Home » Oplossingen » Support » Remote monitoring & management (NOC)

Om constant een mogelijkheid te voorzien tot bewaking en beheer van jouw pc’s en serverpark, voorzien wij op elke server en pc een stukje client software.
Hiermee kunnen wij deze van op afstand tussenkomen om u te assisteren bij een support aanvraag, maar ook updates beheren, scripts uitvoeren, zonder onderbrekingen voor de eindgebruiker.

Anderzijds gaan we hiermee inzetten op real-time monitoring en alerting. Onze oplossing gaat de integriteit en prestaties van alle systemen en volledige netwerken 24×7 in de gaten houden.

Wanneer er iets misgaat op één van de gemonitorde systemen, wordt hier meteen een ticket voor aangemaakt en gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag via ons “Network Operations Center of NOC”. Deze mensen zijn enkel en alleen bezig met het opvolgen van tickets die uit het RMM systeem worden aangemaakt.

Alle zaken die aandacht vereisen worden ook proactief ingepland, doordat we bepaalde tresholds instellen en we zaken kunnen oplossen voor deze een effectief probleem stellen.