Modern Workplace

De werkplek van de toekomst? Dat is er één met Microsoft 365 als basis. Wij helpen je om alle apps en toepassingen vlot en veilig te implementeren. En dankzij onze opleidingen zijn je medewerkers meteen weg met hun nieuwe tools. Productiviteitsboost? Check.


Productiever dan ooit
Meer gedaan krijgen in minder tijd. Maak het werk eenvoudiger voor je medewerkers.
Toegewijd klantenportaal
Bekijk opleidingen en trainingen wanneer het jou uitkomt. Eenvoudig terug te vinden opjouw persoonlijk klantenportaal.
Veiligheid als basis
Verzeker veiligheid als basis bij alles wat je doet. Dit en meer dankzij de standaard ingebakken veiligheidsmaatregelen.


MODERN WORKPLACE PLANS Watch Watch Guard Guard Shield Shield
Modern Workplace
Microsoft 365 Backup + Storage X 3 Month Retention 1 Year Retention
Microsoft 365 License V V VWat klanten van ons vinden

Toonaangevende ondernemingen vertrouwen op onze expertise om hen klaar te stomen voor de nieuwe digitale revolutie.
Transparant budget
Voor een vast bedrag per maand reken jij op de hulp van onze gecertificeerde experts. Gaat er iets mis en vraagt dat vele uren extra werk? Ook dat is inbegrepen.
Veiligheid als basis
Bij alles wat we doen, houden we rekening met de veiligheid van je data, systemen en klantgegevens. En we beveiligen proactief, volgens het zero trust-principe ‘nooit te vertrouwen, altijd te verifiëren’.
In onze handen
Het voordeel van een managed digitale werkplek? Dat niet je IT-team, maar Direct alles voor je regelt, beheert en up-to-date houdt. Of een groot deel – jij kiest.
Pro-Activiteit
We wachten niet tot jij in de problemen zit, maar gaan continu op zoek naar manieren om je technologie en processen te verbeteren.


Zie je door het bos de bomen niet meer?

Je hoeft je onderneming niet alleen klaar te stomen voor de nieuwe digitale revolutie. Neem contact op met onze ervaren consultants voor een vrijblijvend gesprek.