Support

Technische problemen die bliksemsnel worden opgelost, zodat jouw onderneming kan blijven draaien. Dat krijg je als je kiest voor Direct.

DIRECT-Office-001-BW-1024x769

Support

Reken op de hulp en ondersteuning van een 30-koppig IT-team. We helpen je om problemen te voorkomen en zo snel als mogelijk op te lossen, maar er ook voor te zorgen dat deze niet meer terugkomen.

Jouw persoonlijke service
desk experten

Ons drietalig service desk team van Microsoft gecertificeerde engineers is klaar om uw mails, telefoons of chatberichten te beantwoorden.

We hanteren strenge Service Level Agreements om een snelle, kwaliteitsvolle service te garanderen.

Ons klantenportaal geeft je een overzicht van je tickets, projecten en facturen.
Met onze managed service desk formule, een vaste prijs per maand per gebruiker, krijg je complete transparantie en controle over je IT budget.

Allround ondersteuning

Drietalige Service Desk Engineers staan klaar voor al jouw mails, telefoons en chatberichten.

Totale ontzorging

We nemen bepaalde verantwoordelijkheden deels of volledig van je over.

Proactiviteit

We zoeken naar oplossingen en oorzaken, vaak voor je dit zelf opmerkt.

Alsof het jouw IT-team is

We werken in tandem met jouw onderneming. Dankzij onze managed aanpak kennen onze Service Desk Engineers kennen jouw business. Zo kunnen ze je nóg sneller helpen.

Altijd de juiste expert

Ons team bestaat uit vakmensen in de public cloud. Zo wordt jouw project steeds aangepakt door de meest gekwalificeerde persoon. En ben jij zekerder dat het meteen van de baan wordt geveegd.

Proactief

Onze monitor spoort 24/7 problemen op. Preventief, dus. Gaat er toch iets mis? Dan kijken onze engineers het na en lossen ze het meteen voor je op. Allemaal voordat jij er ook maar iets van merkt.

Focus op veiligheid

Als het over cyberveiligheid gaat, zijn je medewerkers jouw zwakste schakel. Wij verkleinen dat risico door hen te sensibiliseren met opleidingen en advies.

Controle over budget

Voor een vast bedrag per maand per gebruiker zorgen wij dat de boel bij jou blijft draaien. Ook als er iets fout loopt en er bijkomende dagen werk nodig zijn.

Transparant

Je krijgt toegang tot een persoonlijke webpagina met een overzicht van jouw tickets, projecten en facturen. Dit is jouw klantenportaal.

Managed Support, iets voor jou?

Reken op de gespecialiseerde kennis en expertise van een 30-koppig IT-team.

Een greep uit onze strategische partnerships

Deze toonaangevende klanten vertrouwen op onze expertise om hun ondernemingen klaar te stomen voor de nieuwe digitale revolutie.