Azure Cloud

Een managed cloud? Dat zijn alle voordelen van de cloud, mét het gemak van een professional die alles voor je regelt.

DIRECT-Office-001-BW-1024x769

Microsoft Azure. Wereldwijd schaalbaar, lokaal inzetbaar

Een managed public cloud? Dat zijn alle voordelen van de cloud, mét de gemoedsrust dat alles wordt geregeld door een professional. Onze specialisten helpen jouw IT-team om veilig en vlot te migreren naar de cloud, en ontfermen zich vervolgens over het beheer. Alle onderdelen van de infrastructuur onderhouden we.

chart

Global

Met zijn wereldwijde aanwezigheid is Azure hét cloud platform bij uitstek voor jouw internationale ambities.

Managed

Gebruik Azure in een managed samenwerking zonder zorgen.

Vertrouwd

Kom tegemoet aan jouw sectorspecifieke standaarden door gebruik te maken van de certificeringen die de Microsoft Cloud aanbiedt.

De mogelijkheden van Microsoft Azure Cloud

Op zoek naar de mogelijkheden van een managed public cloud omgeving?
Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, onze engineer legt het je uit.

Alsof het jouw IT-team is

We werken in tandem met jouw onderneming. Dankzij onze managed aanpak kennen onze servicedesk-engineers jouw business. Zo kunnen ze je nóg sneller helpen.

Altijd de juiste expert

Ons team bestaat uit vakmensen in de public cloud. Zo wordt jouw project steeds aangepakt door de meest gekwalificeerde persoon. En ben jij zekerder dat het meteen van de baan wordt geveegd.

Proactief

Onze monitor spoort 24/7 problemen op. Preventief dus. Gaat er toch iets mis? Dan kijken onze engineers het na en lossen ze het meteen voor je op. Allemaal voordat jij er ook maar iets van merkt.

Controle over budget

Voor een vast bedrag per maand per gebruiker zorgen wij dat de boel bij jou blijft draaien. Ook als er iets fout loopt en er bijkomende dagen werk nodig zijn. Zo sta jij op het einde van het kwartaal of jaar nooit voor verrassingen.

Transparant

Je krijgt toegang tot een persoonlijke webpagina met een overzicht van jouw tickets, projecten en facturen: Dit is jouw klantenportaal. Op die realtime dashboards kan je op elk moment zien wat wij voor je doen.

Focus op veiligheid

Als het over cyberveiligheid gaat, zijn wij jouw sterkste troef. Wij verkleinen het risico door in te zetten op opleidingen, advies en 24/7-monitoring.

Waarom kiezen voor Microsoft Azure Cloud?

Gerust

Noch jij, noch jouw IT-team hoeft zich zorgen te maken over het complexe gedoe achter de cloud. Dankzij onze managed aanpak nemen we alles van je over: 24/7-monitoring, automatische updates en continuïteitsplannen. Dit is allemaal inbegrepen.

Geen cent te veel

Onze experts kennen het cloudlandschap door en door. Met die kennis stellen ze een voordelige constructie van computerdiensten samen waaraan jouw bedrijf écht iets heeft.

Veiligheid als basis

Wist je dat 95% van de veiligheidsinbreuken in de cloud wordt veroorzaakt door de bedrijven zelf ? Met een externe beheerder ben je zekerder dat je gegevens achter slot en grendel blijven.

Transparante kosten

Omdat we werken met een vaste prijs per maand, heb jij een duidelijk zicht op jouw budget. Vraagt de migratie bij jouw bedrijf aanzienlijk meer werk dan gewoonlijk? Dan dragen wij de verantwoordelijkheid, en dus ook de kosten.

Een greep uit onze strategische partnerships

Deze toonaangevende klanten vertrouwen op onze expertise om hun ondernemingen klaar te stomen voor de nieuwe digitale revolutie.

Azure, om zoveel redenen

Bij Direct vertrouwen we op Microsoft Azure als cloudplatform.

Het voordeel? Jouw IT-team krijgt toegang tot de beveiliging, het onderhoud en de compliancy waarin Microsoft continu investeert.

Daarnaast is Azure perfect schaalbaar. Stel bijvoorbeeld dat je plots een groep medewerkers op technische werkloosheid moet plaatsen. Wij adviseren je dan welke clouddiensten je het best laat vallen, zodat je jouw IT-budget optimaal besteedt en jouw onderneming blijft presteren.

man-talking