Microsoft Azure

Een managed public cloud?
Dat zijn alle voordelen van de cloud, mét het gemak van een professioneel team die alles voor je regelt.Microsoft Azure. Wereldwijd schaalbaar, lokaal inzetbaar

Een managed public cloud? Dat zijn alle voordelen van de cloud, mét de gemoedsrust dat alles wordt geregeld door een professional. Onze specialisten helpen jouw IT-team om veilig en vlot te migreren naar de cloud, en ontfermen zich vervolgens over het beheer. Alle onderdelen van de infrastructuur onderhouden we.

Microsoft Azure Cloud

AANBEVOLEN VOOR HYPER SCHAALBARE APPLICATIES
language Global

Met zijn wereldwijde aanwezigheid is Azure hét cloud platform bij uitstek voor uw internationale ambities.

cloud Managed

Gebruik Azure in een managed samenwerking zonder zorgen.

security Vertrouwd

Kom tegemoet aan jouw sectorspecifieke standaarden door gebruik te maken van de certificeringen die de Microsoft Cloud aanbiedt.

De mogelijkheden van Microsoft Azure Cloud

Op zoek naar de mogelijkheden van een managed public cloud omgeving?
Lees dan verder of bekijk de mogelijkheden met onze experten.

Alsof het jouw IT-team is
We werken in tandem met jouw onderneming. Onze servicedesk-engineers kennen jouw business– dankzij onze managed aanpak. Zo kunnen ze je nóg sneller helpen.
Altijd de juiste expert
Ons team bestaat uit vakmensen in de public cloud. Zo wordt jouw project steeds aangepakt door de meest gekwalificeerde persoon. En ben jij zekerder dat het meteen van de baan wordt geveegd.
Proactief
Onze monitor spoort 24/7 problemen op. Preventief, dus. Gaat er toch iets mis? Dan kijken onze engineers het na en lossen ze het meteen voor je op. Allemaal voordat jij er ook maar iets van merkt.


Controle over budget
Voor een vast bedrag per maand per gebruiker zorgen wij dat de boel bij jou blijft draaien. Ook als er iets fout loopt en er bijkomende dagen werk nodig zijn. Zo sta jij op het einde van het kwartaal of jaar nooit voor verrassingen.
Transparant
Je krijgt toegang tot een persoonlijke webpagina met een overzicht van je tickets, projecten en facturen: jouw klantenportaal. Op die realtime dashboards kan je op elk moment zien wat wij voor je doen.
Focus op veiligheid
Als het over cyberveiligheid gaat, zijn wij je sterkste troef. Wij verkleinen het risico door in te zetten op opleidingen, advies en 24/7 monitoring.


Wat klanten van ons vinden

Toonaangevende ondernemingen vertrouwen op onze expertise om hen klaar te stomen voor de nieuwe digitale revolutie.

Waarom kiezen voor Microsoft Azure Cloud?

Gerust
Noch jij, noch je IT-team hoeft zich zorgen te maken over het complexe gedoe achter de cloud. Dankzij onze managed aanpak nemen we alles van je over. 24/7-monitoring, automatische updates en continuïteitsplannen: allemaal inbegrepen.
Geen cent te veel
Onze experts kennen het cloudlandschap door en door. Met die kennis stellen ze een voordelige constructie van computerdiensten samen waaraan je bedrijf écht iets heeft.
Veiligheid als basis
Wist je dat 95 procent van de veiligheidsinbreuken in de cloud wordt veroorzaakt door de bedrijven zelf ? Met een externe beheerder ben je zekerder dat je gegevens achter slot en grendel blijven.
Transparante kosten
Omdat we werken met een vaste prijs per maand, heb jij een duidelijk zicht op je budget. Vraagt de migratie bij jouw bedrijf aanzienlijk meer werk dan gewoonlijk? Dan dragen wij de verantwoordelijkheid, en dus ook de kosten.


Azure, om zoveel redenen

Bij Direct vertrouwen we op Microsoft Azure als cloudplatform.

Het voordeel? Jouw IT-team krijgt toegang tot de beveiliging, het onderhoud en de compliancy waarin Microsoft continu investeert.

Daarnaast is Azure perfect schaalbaar. Stel bijvoorbeeld dat je plots een groep medewerkers op technische werkloosheid moet plaatsen. Wij adviseren je dan welke clouddiensten je het best laat vallen, zodat je je IT-budget optimaal besteedt en je onderneming blijft presteren.

keyboard_arrow_right Vraag snel prijs op maat!
Azure, om zoveel redenen