Experience value beyond technology.

Welkom in de mysterieuze en wonderbaarlijke wereld van technologie. Blijf op de hoogte van onze evenementen en maak de digitale (r)evolutie vanop de eerste rij mee.

arrow_forward_ios

Toon mij alle evenementen over

13.02.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

De Moderne Digitale Werkplek, een voormiddag vol innovatie op 19 Maart.

Een voormiddag waarin we samen een ontdekkingstocht maken naar de toekomst van werkplekken. Je leert er waarom digitaal innoveren totaal niet complex is, hoe je makkelijk cyberveiligheid garandeert met handige tips & tricks en onmiddellijk productiviteit kan boosten binnen jouw onderneming. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar.

03.02.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 19 Februari.

Op 19 Februari maken we een ontdekkingstocht naar de toekomst van werkplekken. Je leert er digitaal innoveren, beveiliging in de moderne werkplek en alles over de productiviteitssuite van Microsoft. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar.

27.01.20 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

[VOLZET] Ontdek de moderne werkplek op 5 Februari.

Aan de hand van een “dag in het leven van..” maak je kennis met de werkplek van de toekomst op 5 Februari. Ervaren gidsen nemen je mee doorheen een uiteenzetting over alle productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft.

13.11.19 | MICROSOFT, MODERNE WERKPLEK

Inspiratiesessie: Profit Strategieën Toepassen Binnen Non-Profits

In deze sessie leer je hoe moderne bedrijven meestappen in de nieuwe digitale realiteit en hoe non-profits deze aanpak kunnen gebruiken in hun groeiplannen. Een evenement op handen gedragen door Direct, Microsoft en Verso VZW.